Felnőtt NB3 csapat - ESK Ménfőcsanak labdarúgás 2018-2019

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felnőtt NB3 csapat

Mérkőzések
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (14):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.11.11 vasárnap
14:00
ALCUFER stadion
PÉNZÜGYŐRSE

3-5
(3-3)

Mayer János: 
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (13):
F.C. AJKA KFT.
2018.11.03 szombat

HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

4-0
(1-0)
Mayer János:
Hát így 1 nap távlatából értékelve a meccset azt mondom,hogy most találkoztunk a legjobb csapattal.A hazaiak az első 30' percben nagyon jó és gyors focit játszottak és szereztek teljesen megérdemelt vezetést,ami ránk nézve volt hizelgő. A második félidőben jól kezdtünk de egy megpattanó labda utat talált a kapunkba. Voltak biztató lehetőségeink ekkor benne volt a levegőben a szépítés is de az Ajka két kontrával jelezte nem véletlen vezeti veretlenül a tabellát.Összességében azonban nem kell szégyenkezni,igaz az eredmény nem mutat jól 
Schindler Szabolcs (Ajka): A kupafordulót követően nem gondoltam, hogy ilyen nagy lesz az iram. Az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sajnos csak egyszer találtunk be, de a második félidőben felőröltük ellenfelünket. Dicséret illeti a vendégeket, és gratulálok csapatomnak.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (12):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.10.28 vasárnap
13:30
DUNAHARASZTI MTK

2-1
(0-0)

Mayer János:
Nagyon fontos mérkőzés volt a mai. Csapatom ennek áttérezte a fontosságát és ennek megfelelően nagyon komolyan neki ment a DMTE csapatának. Igaz a második félidőben sikerült az áttörés és Farkas ritkán látható csodálatos gólja meghozta az áttörést . Ráadásul Gyagya Attila remek 11_es lövésével eldölt a számunkra nagyon fontos bajnoki ami szerintem nagyon megérdemelt volt , hozzáteszem csapatom nagyon de nagyon szeret nyerni!!!
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (11):
III. KÉR. TVE
2018.10.21 vasárnap
14:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

3-1
(2-1)
Mayer János:
Jól kezdtük a meccset nagyon jól, sikerült megszerezni a vezetést is. Sajnos olyan hibákat vétünk hétről hétre ,hogy ebben az osztályban nem fér bele megbüntetnek érte! Hozzá még az első félidőben megsérül Gyagya és Czanik ami szintén sokk volt.Összességében a hazai csapat teljesen megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot mert rúgott 3 gólt és csak 1 gólt kapott.Jövő héten a legfontosabb meccse jön a szezonnak!!!!
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (10):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.10.14 VASÁRNAP
14:30
SZABADKIKÖTŐ SPORT KFT

0-2
(0-1)

Mayer János:
Sajnos a mai mérkőzésen megvertük saját magunkat lassan körülményesen játszottunk és nagyon keveset futottunk.Rosszul jöttünk ki a fordulópontokból is ,és szerencsénk sem volt mert egész egyszerűen nem találtuk a tempót.Azt gondoltam ,hogy az út amit elkezdtünk jó de ezzel a mai meccsel sokat léptünk hátra.
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=WXlAwhJ4o0I
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (9):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.10.07 vasárnap
14:30

TAR ANDRÁSHIDA SC

1-0
(1-0)

Mayer János:
Hát ez a mérkőzés biztos nem vonul be a történelembe mint a legizgalmasabb de csapatom óriási szívvel játszott és nagyon akarta ,hogy itthon maradjon a 3 pont. Weitner 90, percben lőtt gólja teljes katarzis volt és nagyon örültünk neki amivel ujabb fontos győzelmet arattunk!
Dobos Sándor:
Végig egyenrangú ellenfelei voltunk a rutinos játékosokból álló hazaiaknak. Az egyik szemem sír a másik nevet, mert több sebből vérző csapatom olyat produkált, amit szeretnék látni a fiúktól, szervezett, taktikus, harcos játékot. Volt helyzetünk és közel álltunk a győzelemhez is, de legalább az egy pont megszerzéséhez. Sajnos a foci ilyen. De a csapat játékára lehet majd építenünk és ennek nagyon örülök! (www.andrashidasc.hu)
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (8):
BKV 2013 FUTBALL KFT.
2018.09.30 Vasárnap
15:30
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

3-2
(2-1)
Mayer János:
Remekül kezdtük a mérkőzést és azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést.Nagyon nagy fölényben játszottunk és Weitner szép góljával a vezetés is meg lett.Aztán teljesen váratlanul 5 perc alatt megfordult az állás és futhattunk az eredmény után. Az egész mérkőzést tekintve csak magunkat okolhatjuk,hogy pont nélkül maradtunk.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (7):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.09.16 vasárnap
15:30
CSEPEL FC KFT.

1-0
(1-0)

Mayer János: 
A múlt heti bravúros Érdi győzelem után sem voltunk elszállva magunktól és tudtuk ,hogy nagyon keményen meg kell dolgozni a sikerért.Olyan mérkőzésre számítottam ,hogy a Csepel szervezetten fog védekezni és az esetleges labdaszerzéseik után megpróbál kontrázni. Az első félidőben kerestük a fogást a Csepelen de valahogy nem nagyon sikerültek a támadásaink,a végjátékban rendre hibáztunk és kevés lehetőséget tudtunk kialakítani.Szerencsére a félidő végén egy gyönyörű támadást góllal sikerült befejezni és a második félidőben már a Csepel is kijjebb jött és ezáltal voltak lehetőségeink a második gól megszerzésére de ezen a délutánon több találat már nem sikerült. A mérkőzés képe alapján szerintem győzelmünk teljesen megérdemelt és csapatunk csak dicséret illeti eddigi szerepléséért. Jövő héten kupaforduló és a bajnokság csak két hét múlva folytatódik addig pedig készülünk keményen.
kisalfold.hu: 
Kemény, sok szabálytalansággal tarkított első félidő végén Szilvágyi a jobb oldalon remekül játszotta át ellenfelét, majd egy kiváló bal lábas beadás után Serfőző fejelhetett a kapuba (1–0), így hazai vezetéssel mehettek pihenőre a felek. A második félidőben a vendégek ugyan megpróbáltak egyenlíteni, de a csanaki védelem szervezetten végig a helyén volt, így a játékrész különösebb nagy helyzet nélkül ért véget. Megérdemelt hazai győzelem született. 
Mayer János: – Nagyon szervezett, védekező típusú csapat ellen futballoztunk. Nem könnyű helyzeteket kialakítani, amikor az ellenfél tizenegy emberrel védekezik, de a csapatunk egyvalamit nagyon jól tud: nyerni. 
Tamási Zoltán: – Rutinos ellenféllel szemben az első félidőben jól kontrolláltuk a játékot, de egy hiba után gólt kaptunk. A második játékrészben megpróbáltuk a támadójátékunkat megerősíteni, így az ellenfélnek több lehetősége is akadt, igaz, nagy veszélyt ez nem jelentett számunkra. Próbáltuk a pontrúgásokat erőltetni, de sajnos két lehetőségünket is elpuskáztuk.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (6):
ÉRDI VSE
2018.09.09 vasárnap
16:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

1-2
(0-0)
GólokFÜREDI ÁDÁM - SERFŐZŐ BENCE                         
Sárgalap: CZANIK KÁROLY - KELEMEN MÁRK - NÉMETH BENCE - KÓSZÁS KRISZTIÁN
Piroslap:
Edzői  (Mayer János) nyilatkozat:  Évek óta  meghatározó csapat az Érdi VSE az NB III. Nyugati csoportban.Idegenben nyerni szerintem óriási fegyvertény ráadásul itt Érden  nem sokan fognak 3 ponttal haza menni.A mérkőzésen azt kaptam amit előzetesen vártam a hazaiak próbálták irányítani a játékot és talán többet is birtokolták a labdát de veszélyt nem jelentettek a kapunkra,igaz nekünk sem volt sok lehetőségünk a gólszerzésre.A második félidőben viszont az Érd nekünk jött nagyon erős 15 percet produkáltak melyben meg is szerezték a vezetést.A bekapott gól után viszont sikerült egyenlíteni Füredi hatalmas góljával.A gólunk után már játékban is láttam nagyon jó dolgokat és egy újabb hatalmas góllal amit Serfőző szerzett egy remek kontra végén a vezetést is sikerült megszerezni.Ezek után többször is lett volna lehetőségünk eldönteni a mérkőzést de sajnos nem sikerült.Természetesen a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért,de néha a szerencse néha pedig mi védekeztünk jól.Mindent egybevetve viszont nagyon nagy győzelmet szereztünk egy nagyon erős csapat otthonában.
https://erdivse.hu: Ugyan vezetett, de 2-1-re kikapott az ESK Ménfőcsanaktól az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának hatodik fordulójában.
Az elmúlt hetekben bombaformában játszó Mojzer Györgyre sérülés miatt nem számíthatott az újonc Győr-Ménfőcsanak ellen az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt, azonban Gera Dávid kezdőként végigjátszotta első meccsét az érdieknél.
Az újonc ellen nehezen indult a mérkőzés, az első félidőben ugyan az érdieknek több helyzetük is volt, de ezeket nem tudták gólra váltani, míg a vendégek csupán kétszer jutottak el az érdi kapuig.
A fordulás után néhány perc elteltével Kelemen Patrik egy egyéni akciót követően vette be a vendégek kapuját (1-0), de tíz perccel később Füredi Ádám egy jobboldali szabadrúgásvariáció után távolról bevette Kertész Ferenc kapuját (1-1). Sőt, a 71. percben Serfőző Bence révén már vezetett is a Győr-Moson-Sopron megyei alakulat.
A folytatásban az érdiek küzdöttek az egyenlítésért, amelyhez a lehetőségeik is meg voltak, de nem tudtak élni vele, így a 2018/2019-es idényben elszenvedték első vereségüket.
– Az első félidő mezőnyjátékot hozott, a második volt az, amire azt mondom, hogy mi vagyunk, ott ment a labda, játszottunk, jött a gól is. Két gólt kaptunk, de nem is mondanám, hogy helyzete volt az  ellenfélnek. Jól játszottunk, én büszke vagyok a srácokra. Benne volt a győzelem is, de sajnos most így sikerült – értékelt Kelemen Patrik.
– Két lehetőségecskéből rúgott két gólt a Ménfőcsanak, szinte végig uraltuk a játékot. Extranagy helyzeteink nem voltak, de jóval több, mint az ellenfelünknek. Néha ilyen a foci, van ilyen, ma sem vallottunk szégyent, megtett a csapat mindent, de most nem sikerült sajnos – értékelt Limperger Zsolt.
– Meddő mezőnyfölényben volt az Érd, de összességében helyzeteket nem tudott kialakítani ellenünk, mi pedig két jól eltalált lövéssel meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Szervezettek voltunk. Azt is tudni kell, hogy mi győri csapat vagyunk és előnyünkre válik, hogy Győr-Moson-Sopron megyében jelenleg egy NB III-as csapat van – fogalmazott Mayer János, az ESK Ménfőcsanak vezetőedzője.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (5):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.09.02 vasárnap
14:00
MOL VIDI FC II..

0-0
(0-0)

Mayer János: Természetesen nem mi voltunk a mérkőzés esélyese de ezzel nem nagyon szoktunk foglalkozni sosem.Ma is szervezetten játszottunk és úgy érzem írányítani is tudtuk a játékot. Igaz egyik oldalon sem forogtak a kapuk veszélyben az első félidőben, de azért próbálkoztunk rendesen és a játék inkább a Vidi térfelén zajlott.A második félidőben is győzelemre játszottunk de sajnos a gól csak nem akart jönni mindkét oldalon volt egy remek védés.
Megbecsüljük ezt a pontot .
Második csapatunk vasárnap délután az újonc Ménfőcsanak otthonába látogatott. A hazaiak a legutóbbi fordulóban 1-0-ás vereséget szenvedtek Komáromban, azt megelőzően viszont 52 bajnokin maradtak veretlenek. Ménfőcsanakról az elmúlt két évben egyetlen csapat sem távozott 3 bajnoki ponttal, úgyhogy igen nehéz találkozó várt Tímár Krisztián fiatal együttesére, melyben ezúttal az NB I-es keretből Hársfalvi, Szabó, Mocsi és Hadzic játékára számíthatott vezetőedzőnk.
https://www.molvidi.hu: Az első játékrészben igazán nagy gólhelyzet egyik kapu előtt sem adódott, kiegyenlített, küzdelmes focit láthatott a stadionba kilátogató közel 300 néző. A 25. percben Kojnok sérült meg, nem is tudta folytatni a játékot, helyére Komódi állt be. A hazaiak főleg pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni, míg a mieink gyors kontrákat vezettek, de egyik kapusnak sem kellett komolyabb védést bemutatnia az első félidőben.
A második játékrészben mindkét együttes megszerezhette volna a hőn áhított győztes találatot. Az 57. percben Galacs tört egyedül kapura, lövés helyett a passzt választotta, Komódit hozta játékba, aki 14 méterről kapura lőtt, a hazai kapus nagy bravúrral a felső lécre tornázta a labdát. A 68. percben egy szöglet utáni fejest kellett hasonlóan nagy bravúrral védenie Hársfalvinak, kapusunk a bal felső sarokból tornázta ki a labdát. A 90. percben megfogyatkozott csapatunk, Tarnóczit második sárga lappal állította ki a játékvezető.
A látottak alapján igazságos döntetlen született, egy küzdelmes, kevés helyzetet hozó találkozón, melyen azonban mindkét kapusnak be kellett mutatnia egy-egy nagy bravúrt.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (4):
KOMÁROM VÁROSI SPORTEGYESÜLET
2018.08.25 szombat
17:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

1-0
(1-0)
Mayer János: Az első 20'pecben nem jó felfogásban játszottunk nagyon hosszúak voltunk védekezésben és a Komárom egy labdavesztés után vezetést szerzett.Ezt követően nagyon komoly nyomást helyeztünk a hazaiakra de az utolsó passzok rendre nem sikerültek.A második félidőben is a hazai térfélen zajlott a játék és igen nagy energiákat mozgósítottunk az egyenlítésért de ma valahogy nem akart összejönni a gól.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (3):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.08.18 szombat

SÁRVÁR FUTBALL CLUB

2-1
(0-1)

Mayer János: Rendkívül fontos találkozó volt ez nekünk ,hiszen közvetlen riválisunkat fogadtuk. A mérkőzés első 20' percében
nem nagyon találtunk rést a nagyon szervezetten játszó Sárvár FC ellen és kevésbé sikerült az amit elterveztünk de ekkor sem éreztem ,hogy gond lehet.Kevés lehetőség adódott,előttünk és az ellenfél egy pontrúgás után megszerezte a vezetést.A második félidőben viszont nagyon jó felfogásban játszottunk és korán sikerült egyenlíteni ez láthatóan megzavarta a vendégeket.Tovább növeltük a tempót és úgy éreztem ,hogy csak idő kérdése mikor szereztük meg a vezetést, ez egy jogos büntető után sikerült is .Sajnos Serfőző kihagyott egy büntetőt ekkor végleg befejezhettük volna a mérkőzést de ma ez is belefért. Úgy gondolom egy nagyon szervezett jó csapatot sikerült ma legyőzni teljesen megérdemelten.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (2):
NAGYKANIZSAI ULE
2018.08.11 szombat

HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

1-3
(0-2)
Mayer János: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést hiszen már a 8'perben megszereztük a vezetést Kószás remek góljával.Ez láthatólag megzavarta a hazai csapatot és ha egy picit pontosabbak vagyunk akkor rálőhettük volna a másodikat is. Ezek után ránk jött a Kanizsa és nagyon jól kellett védekezni,hogy megőrizzük kapunkat. Kijöttünk a szorításból és Füredi gyönyörű szabadrúgásgóllal már 2-0 volt ide.A szünetet követően tudtuk hogy ránk jönnek a hazaiak és szerettem volna ha nem kapunk gólt de szépítettek és nagyon komoly rohamba kezdtek az egyenlítésért, de Weitner szemfüles gólja nagyon jókor jött és mint később kiderült kialakult a végeredmény 1-3.Nagyon szép győzelem ez és nagyon értékes is,remek csapat otthonában sikerült nyerni.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (1):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK2018.08.04 szombat
17:00

PÁPAI PERUTZ SPORT KFT

0-0
(0-0)

Mayer János: Remekül kezdtük a mérkőzést és uraltuk a játékot.Helyzeteink voltak az első félidőben ha sikerült volna gólt rúgni akkor sokkal jobb lett volna a mérkőzés.Végig szervezetten játszottunk nem emlékszem ,hogy a Pápának volt e komoly gólszerzése lehetősége,ami volt az rögzitett helyzetet követően volt. Igazából nem vagyok elégedetlen a ponszerzéssel csak a kreatívitást a focit hiányoltam tőlünk tudom benne van a csapatban. Összességében gratulálok a fiúknak az 1 pont is pont megbecsüljük ezt is.
NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (15):
PUSKÁS FUTBALL CLUB KFT.
2018.11.17 szombat

HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK


MAGYAR KUPA (7):
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK
2018.10.31
szerda
15:30
MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC
0-1
(0-0)
Mayer János:
Nagy meccset játszottunk egy nb 1 -ben szereplő csapat a Mezőkövesd ellen. Taktikusan felválalva a focit egyátalán nem megilletődve jó felfogásban kezdtünk, és ezt a mérkőzés végéig tartottuk is. Rúgtunk két kapufát számtalan helyzetünk volt és fizikálisan sem volt problémánk.A fiúk bizonyították ,hogy remek játékosok . Remélem ezt a bajnoki hétvégén viszont látni fogjuk.Sajnos a mérkőzés végén a fiatal Szilvágyi Milán egy ütközést követően rosszul fogott talajt és eltört a kulcscsontja műtét vár rá.

MAGYAR KUPA (6):
FELSŐTÁRKÁNY SC2018.09.22
szombat
15:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

1-3
(0-0)
Mayer János: 
Meseszép környezetben játszhattunk . A mérkőzést végig irányítva ,igaz egy hiba után hátrányba kerültünk de teljesen megérdemelten jutottunk tovább a Magyar Kupában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (7):
KORONCÓ
KSSZE
2018.07.29
vasárnap
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

1-8

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (6):

HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK
2018.07.25
szerda
LÉG (SK)
6-1

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (5):

GYIRMÓT FC GYŐR
2018.07.24
kedd
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

1-1

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (4):

Mittrópa kupa
Mattersburg (AT)
2018.07.21
szombat
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

Mittrópa kupa
Mattersburg (AT)
2018.07.21
szombat
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (3):
MTE 1904
2018.07.14 szombat
17:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

2-5
Gólok: Böcskey (2), Weitner, Kószás, Régely

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (2):

HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK
2018.07.11
szerda
19:00
KAPUVÁR SE
11-0
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (1):
Párkány (SK)2018.07.04 szombat
18:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK

2-4
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz