U7 - 2012-től korosztály - ESK Ménfőcsanak labdarúgás 2018-2019

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

U7 - 2012-től korosztály

Mérkőzések
ÉRTÉKELÉS

U7 csapat 2018 ősz: Örömfoci  az U7-es gyerekekkel
Az U7-es korosztállyal szeptemberben kezdtük el a foglalkozásokat. Az óvodás és első osztályos gyerekek az elmúlt három hónapban lelkesen részt vettek az edzéseken. Ebben a korosztályban a lényeg a foci megszerettetése, az örömfoci. A gyerekek játékos gyakorlatokon keresztül igyekeznek megismerni az alapvető technikai elemeket. Az elmúlt hónapokban úgy érzem sokat fejlődtek a kis focisták. Egyre biztonságosabban szelídítik meg és vezetik a labdát, a hibákból pedig tanulnak.
Az ősz folyamán négy Bozsik-tornán vettünk részt a csapattal, ahol – bár az eredmény mellékes- a legtöbb esetben győzelmet értek el a gyerekek. A dicséret minden kisgyereknek   ( Finta Boldizsár, Szakács Áron, Erős Donát, Drobina Olivér, Véber Ádám, Sütöri Ferenc Hunor, Potyondi Zalán) kijár, hiszen mindegyikük kiérdemelte a tornákon nyújtott teljesítménye miatt az elismerő oklevelet. Ki a szép cseleiért, ki a lelkes játékáért, ki pedig látványos gólja eredményeképp vehette át a jutalmat.
A csoportunk folyamatosan bővül( Demjén Bálint, Vulcz Mátyás), így már 10 játékossal készülhetünk a januári teremtornára.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz