UA-21504543-1

Utánpótlás - ESK Ménfőcsanak labdarúgás 2018-2019

HEROLD TRANS
LABDARÚGÁS
NB III felnőtt és utánpótlás korosztályok.
MÉNFŐCSANAK ESK
Menü
Menü
Tartalomhoz ugrás
Csanaki nyári foci tábor.

Melynek időpontja: 2019.06.17-06.21. 7.30-16.30-ig tart minden nap a tábor.
Helyszín: ESK Ménfőcsanak sporttelep Győr, Bezerédj u.21.
Részvételi díj: 25.800 ft
Az edzéseken kívül tízórait, ebédet, uzsonnát kapnak a gyerekek.
Ajándék pólót kap minden részvevő.

Jelentkezni: Kovács Ágotánál (30/9708202) a részvételi díj befizetésével lehet, határidő: 2019.06.05.

NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (27): U17
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK
2019.05.11 szombat
12:00
FC AJKA


NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (27): U19
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK
2019.05.11 szombat
10:00
FC AJKA


NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (27): U14
CSÁKVÁR TK
2019.05.11 szombat
10:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK


NB3 BAJNOKI MÉRKŐZÉS (27): U15
CSÁKVÁR TK
2019.05.11 szombat
12:00
HEROLD TRANS MÉNFŐCSANAK ESK


JÓTÉKONYKODÁS
Megrendezésre került a 2. Sportbarátság jótékonysági sportbálunk.
Két célja volt a rendezvénynek. A résztvevők érezzék jól magukat, és a belépők, tombolák egyéb támogatások révén segítsünk két beteg kis fiúnak, és családjának.
A visszajelzésekből bátran állíthatom, hogy a bál sikeres volt. Kedden (02.05-én) átadtuk a támogatásokat, családonként 410.000 Ft-ot !!
Néhány következtetéssel "okosabb" lettem:
1. Még mindig EMBER az ember! Jó érzés volt megtapasztalni a segítő szándékot!
2. A hétköznapok gondjai sokszor "elrontják" a látásunk, és nem vesszük észre az egyik legfontosabb kincset az életünkben az egészséget! Ami nekünk természetes az sok beteg embertársunknak elérhetetlen.
3. Időnként meg kell állni, és hálát kell adni a sorsnak(?), azért amink van, és nem csak mérgelődni azon amink nincs.
4. A futballt, a magyar futball társadalmat ma nagyon divatos szidni. Ezt a pénzt közösen gyűjtöttük össze a Gyirmót 2006-os, Gyirmót 2008-09-10-es korosztálya, a Csanak felnőtt, a Csanak Senior, a Csanak 2004-05-06-07-08-09-10-11-12-es korosztályai (gyakorlatilag az ESK Ménfőcsanak összes csapata) , a NO Midi zenekar segítségével. A foci megint megmutatta összetartó erejét!
5. Az átadás során jelen volt néhány gyermek is. Az életük során ennél jobb példát nem nagyon láthatnak.
Egy nagyon nagy KÖSZÖNET mindenkinek, aki segített! (Kovács Zsolt up. vezető)
Tavaszi BAJNOKI menetrend
(Változhat...)
ÉRTÉKELÉSEK:
U14 csapat 2018 ősz: E.S.K. Ménfőcsanak U14 félévzáró beszámoló!
2018 Őszi szezon.
6 hónap, 22 hét, 81 edzés, 17 mérkőzés, 147 óra fejlődési lehetőség és 16 játékos akik átlagosan 85%-ban éltek is a számukra biztosított időpontokkal, hogy jobbá váljanak. Az, hogy kinél legyenek jobbak, jó kérdés. Bízom benne, hogy minden játékos úgy jön a
tréningre, hogy jobb akar lenni, mint amilyen az előző napi edzésen vagy az 1 héttel ezelőtti játéknapon volt. A cél, hogy önmaga fejlődjön és legyőzze a saját határait. A határok mindenkinél mást jelentenek. Van akinek a labda vezetése is nagy lépést
jelentett vagy annak passzal történő eljuttatása a jó helyre anélkül, hogy különösebb nyomás alatt kellett volna ezt megtenni-e. Akad akinek a gyorsaság fejlesztésével kell többet bírkoznia, míg olyan játékos is fellelhető köztünk ki gyengébb mint néhány társa.
Minden a hozzá álláson múlik. Azzal az esetek nagy részében nem volt hiba. A fiúknak rengeteg munkájuk van ezen időszak alatt saját magukba. Olyan srácokkal kezdtük a szezont, akik az előző klubjaikban kevés lehetőséget kaptak, vagy nem is tartoztak még
soha egyetlen egy egyesülethez sem. Többek között emiatt is van az, hogy jó pár mérkőzésünkön nem a technikai és taktikai tudásunkkal hívtuk fel magunkra a figyelmet, hanem a szívünkkel. Az őszi szezont a 14. helyen zártuk a 16 csapatos bajnokságban.
Az idő múlásával és a keret megismerésvel azonban bizton állíthatom, hogy sokkal több van a csapatban és a játékosokban külön külön is. 12- 13 éves gyerekek lévén természetesen rengeteg mindent kell még megtanulniuk erről a játékról és nem ebben a
szezonban lesznek komplett érett futballisták. Kellő elszántsággal és kitartásal azonban olyan alapokra tehetnek szert, melyek segítik őket abban, hogy később könnyebben menjen a nehezebb taktikai elemek elsajátítása. Pár játékosnak még azt is tudasosítani
kell magában, hogy ez itt már nem egy buli foci. Ami nem azt jelenti, hogy nem lehet jól érezni magad, épp ellenkezőleg. Azt azonban tudni kell, hogy mi már nem focizgatunk csak. Jó hangulatban egymást bíztatva és egymásért küzdve, játszva végzünk nagyon komoly focit. Tudom azt, hogy akinek ebben fejlődni- e kell, az megis teszi, mert képes rá. Sokat gondolkodtam azon, hogy kit vagy kiket emeljek ki külön az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményéért. Végül arra jutottam, hogy most nem szeretnék névszerint kiemelni senkit. A CSAPATOT viszont igen. Mind a 16 játékost kiemelném, mert bár mindenki más szinten,de önmagához képest lépett előre. Ki kisebbet ki nagyobbat, de a fejlődés az tagadhatatlan. Számomra óriási élmény látni, amikor egy gyakorlatban a játékos az előző héthez képest jobban teljesít. Amikor a mérkőzésen egy csapatrész jól együtműködve, felismerve egy játék helyzetet jó megoldást választ. Lehet, hogy, már az ellenfél vezet 2-3 vagy akár több góllal, de továbbra sincs elveszett labda és fejet nem lógatva próbálják kihozni magukból a legtöbbet. Láttám így küzdeni ezeket a fiúkat és ha az edzéseken a jövőben így készülnek, ahogy pár meccsen küzdöttek, akkor egy nagyon ütőképes csapat vár az ellenfelkre a tavasszal. Az, hogy hogyan alakul a jövőnk, csak rajtunk áll. Én nem cserélném el ezeket a srácokat a jelenlegi listavező csapat játékosaira, sem más csapat keretére, mert tudom, hogy ha elkezdenek hinni magukba sokra lesznek képesek! A jövő az övék, ha nem szabnak neki gátat.
Üdvözlettel: Hegyi József / Edző
U19 csapat 2018 ősz: A bajnokságot nagy reményekkel várta a csapat. Vártuk a változást, a jobb meccseket, az izgalmasabb bajnokságot. 20 fővel vágtunk neki az idénynek ez sajnos a szezon közepére 14-15 főre csökkent sérülések és egyéb problémák miatt. A szezon eleje nagyon döcögősen indult hiszen nem ehez a szinthez voltunk hozzá szokva, de úgy gondolom tanultunk a hibákból mind játékosok mind én edző! A második felében a bajnokságban már nagyon szoros és jó iramú mérkőzéseket tudtunk játszani. Az összes játékost csak dicsérni tudom hiszen az adott körülmények és feltételek mellet rettenetes küzdés és fegyelem kíséretében játszottuk végig a szezont. Nem vallottunk szégyent egyetlen csapat ellen sem. Sőt sok csapat vezetője, edzője kérdezte hogy miért vagyunk az utolsó helye hiszen stabilan és jól játszunk. Véleményem szerint a tavasz sokkal sikeresebb lesz! Bízom a srácokban!! Hajrá Csanak!
U12 csapat 2018 ősz: Tóvizi Patrik u12: Szeptemberben kezdtem el a munkát a csapattal. A célom az volt, hogy jó közösség alakuljon ki, ahol jól érzik magukat a gyerekek és szívesen járnak edzésre. Úgy gondolom ez elengedthetetlen. Emellett szerettem volna a technikai tudást minél jobban fejleszteni és alapvető taktikai elemeket megtanítani. Úgy érzem jó útra léptek rá a gyerekek és bízok benne, hogy ez egyre csak jobb lesz! Technikailag, taktikailag és mozgáskoordinációban is látható az előrelépés! Nagyon örülök neki, hogy pár játékosom már pályára tudott lépni az idősebb korosztályban is és hogy vannak akik magasabb osztályú klubbok figyelmét is felkeltették. Létszámunkat a jövőben szeretném növelni, hogy kicsit nagyobb letszámban tudjunk edzeni. Remélem, hogy a fejlődés folyamatos lesz és sikerül minél többet kihozni a gyerekekből!
U13 csapat 2018 ősz: Augusztusban kezdtem a munkát a csapattal. A feljutás következményeként nagy átalakuláson ment keresztül a csapat. A szezon elején voltak új érkező játékosok, így októberre a játékoskeret 18 főre bővült. Az edzések és a mérkőzések jó közösséggé kovácsoltak minket. Az edzések kiváló hangulatban zajlanak és az edzéseken való aktív is példaértékű. A hangulaton kívül, nagyon fontosnak tartom a gyerekek technikai és taktikai tudásának folyamatos fejlesztését. Mint említettem, hogy a csapat nagy alakuláson ment keresztül, nagyon széleskörű a képzettség szempontjából a csapatunk, vannak, akik más egyesülettől jöttek át, vannak, azonban akik most kezdték a labdarúgást. A legfontosabb feladatomnak tartom azt, hogy mindenki önmagából próbálja meg edzésről-edzésre kihozni a maximumot. Az idei évben a megyei U14-es bajnokságban és Bozsik tornákon is egyaránt részt veszünk.
Megyei U14-es bajnokságban indultunk, ez a bajnokság a gyerekek fejlődése szempontjából nagyon jó, mivel nem a saját korosztályukban játszanak. Az őszi fordulókon megmutattuk, hogy teljesen helyt tudunk állni ebben akorosztályban. Vannak olyan csapatok, ahol a fizikai különbség még megmutatkozik, azonban örömmel látom, hogy a mi fő „fegyverünket” a küzdőszellemet, ami példaértékű és a csapatmunkát tudjuk alkalmazni. Nem vagyunk megijedve a „nagyobbaktól”. Jelen állás szerint a 3. helyen „telelünk”, a tavaszi szezonban megteszünk mindent, hogy előrébb tudjunk végezni a tabellán.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve a csapatunk teljesítményével és hozzáállásával, nagyon jó az az út, amire léptünk és alig várjuk a folytatást.
Köszönöm a szülőknek a támogatást, segítséget. Nélkülük nem mennének ilyen gördülékenyen a dolgok.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Szántó Sándor U13
U10 csapat 2018 ősz: Július közepén kezdtük el a közös munkát a 2009-es korosztállyal. Ez alatt az öt hónap alatt hatalmas változáson, fejlődésen mentek át a srácok. Egy új szemléletet próbáltunk nekik átadni és úgy gondolom sikerült. 18 gyerekkel indultunk, ami szeptemberre 27 főre duzzadt, ebben nagy szerepe volt Kovács Zsolt utánpótlás vezetőnek is, ezzel a számmal kiemelkedik ez a korosztály Csanakon. Közben Fehérvári Martin is becsatlakozott a srácok felkészítésébe és úgy vesszük észre, hogy szeretnek edzésre járni, ami megmutatkozik az edzés látogatottságban is, 20 játékos szinte mindig a rendelkezésünkre áll. Egyénileg mindenki fejlődött, ami a saját szintjüket illeti. Az ősz végére a Bozsik tornákon is sikeres mérkőzéseket vívtak meg, és kezdtek megmutatkozni az egyéni kvalitásaik is. A csapaton belül kialakultak új barátságok, ami még jobb hangulatú edzéseket eredményezett. A jövő évben szeretnénk ezen az úton tovább haladni, és megőrizni a mosolygós, csillogó szemeket. Köszönöm a szülőknek a féléves segítő munkájukat, mert nélkülük nem működne ez a gépezet. A srácoknak kellemes pihenést kívánok a szünetre, és sok ajándékot a fa alá.
írta: Serfőző Bence
U11 csapat 2018 ősz: A Felnőtt Csapat NB3-as indulása miatt nagy átalakuláson ment keresztül a ménfőcsanaki utánpótlás.
Augusztus 13.-án kezdtük el az edzéseket a Ménfőcsanaki focipályán. Hat igazolt játékos volt a csapatban. Hónapról-hónapra többen lettünk és ez a létszám December elsejére 17 főre bővült. A Csapat hozzáállasával maximálisan megvagyok elégedve. Az edzéslátogatás példaertékü. Lépésrő-lépésre fejlődünk. Október elsejétől a Barátság Parkban vannak az edzeseink heti 3 alkalommal.
Rengeteg edzőmeccsünk es Teremtornánk lesz Télen. A Srácokon abszolút látom hogy élvezik ezt a sportot, örömmel jönnek edzésre és a meccsekre. Egy nagyon jó csapategység alakult ki, ez köszönhető a Játékosoknak és a Szülőknek is egyaránt! Sok feladatunk lesz 2019-ben, de biztos vagyok benne hogy a Srácok már nagyon várják!!
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kivánok Mindenkinek!!
Póczik Richárd u11
script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21504543-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
ELÉRHETŐSÉGEINK:
cím: 9012 Győr-Ménfőcsanak Bezeredj u. 21
e-mail: palya@eskmenfocsanak.hu
web: http://www.eskmenfocsanak.hu
Adószám: 19881258-1-08
Sz.sz.: 58600300-11163352
Technikai vezető:
    KORSÓS DÁNIEL: +36 309125241
Up. vezető:
    KOVÁCS ZSOLT: +36 306685246
LABDARÚGÁS
ELÉRHETŐSÉGEINK:
cím: 9012 Győr-Ménfőcsanak Bezeredj u. 21
e-mail: palya@eskmenfocsanak.hu
web: http://www.eskmenfocsanak.hu
Adószám: 19881258-1-08
Sz.sz.: 58600300-11163352
Technikai vezető:
   KORSÓS DÁNIEL: +36 309125241
Up. vezető:
   KOVÁCS ZSOLT: +36 306685246

1 % ADÓ
Adószám: 19881258-1-08
Köszönjük támogatását.

Vissza a tartalomhoz